Kefir de Lux

Wat ons uniek maakt? Zonder twijfel de intense smaakbeleving bij elke slok waarbij onze unieke ‘zeewater-zeewier infusie’ sensorieel genot brengt.

De reis van Kefir de Lux is altijd gedreven geweest door een passie om drinkgewoontes te veranderen. Geboren uit de creatieve geest van 2 personen die levenslang willen leren en de perceptie van ‘drinken’ willen veranderen. Aangepast aan de huidige wereld & gezondheidstrend. Kefir de Lux is enigszins complex, onbeschaamd uniek, gezond én het belangrijkste van alles: verdomd lekker! De perfecte vervanger voor alle kunstmatig geproduceerde fris- en sportdranken en wellicht het beste alternatief voor jouw welverdiende aperitiefmoment!

JUST SAY HELLO TO THE NEXT GEN
:: KEFIR(R)EVOLUTION ::

Ben jij die innovatiezoeker die alleen maar genoegen neemt met het allernieuwste & allerbeste én als trendsetter wil fungeren? Join the Kefir de Lux tribe! Taste, explore & spread the word. Wij zijn er alvast trots op.

ONZE MISSIE BERUST IN HET INTRODUCEREN VAN EEN NIEUWE GENERATIE DRANKEN

LIVE. EXPLORE. NOURISH.

Kefir de Lux wil een verrassend hoogwaardig gamma aan dranken ontwikkelen, waarbij waterkefir & zeewier de basis vormen van onze in-house productie. Onze verwachtingen liggen extreem hoog om diversiteit te brengen en tegelijkertijd beter te zijn voor onze klant en de planeet.

Met Kefir de Lux willen we vooral plezier brengen in het functionele. Niet in eerste instantie om alcohol te weren, maar we willen de mensen meer tijd geven hun leven te vullen met betekenisvolle dingen. Bijdragen aan een optimale gezondheid zonder het gevoel te ervaren van ontzeggingen. Waarbij de rijkdom van de natuur zorgt voor een weelderige smaakbeleving.