Get down to business with Kefir de Lux!

Heel wat mogelijkheden waar wij geheel vrijblijvend naar kijken om die ultieme match te vinden & om zo waterkefir kenbaar te maken bij het brede publiek! Wij staan voor kwaliteit en dat vinden we ook graag terug bij onze toekomstige partners. Samen willen we er een mooi avontuur van maken.

Easy to serve. Easy to love! Easy to enjoy!
Bussiness gifts zeggen meer dan woorden.

Het kopen van relatiegeschenken kan een uitdaging zijn. Kefir de Lux wil ook hierop inspelen met een mooi aanbod om je team, klantenrelaties & partners te verrassen. Dare to impress. Dare to innovate! Ga voor kwaliteit van Belgische bodem & durf eens iets anders dan die traditionele fles wijn of champagne. Contacteer ons geheel vrijblijvend om info in te winnen omtrent ons aanbod & de mogelijkheden. Wij gaan verder dan louter de waterkefir, maar blijven oh zo trouw aan onze waarden! Nood aan personalisatie? Geen probleem. Wij hebben jaren ervaring binnen marketing. We maken ook graag gebruik van onze kennis om hierop concreet in te spelen.

Of louter op zoek naar een tof verjaardagscadeau, een moeder- of vaderdaggeschenk? Klop gerust even aan bij Kefir de Lux & ontdek wat we voor je kunnen aanbieden. Het enige wat we willen bereiken is een betovering op het gelaat van je dierbare.